Nuoret suomalaispelaajat Moshtagh Yaghoubi ja Eero Tamminen olivat viime viikolla esittelemässä taitojana Allsvenskan-seura Örebro SK:ssa. Vielä on epävarmaa, tarjoaako Örebro pelaajille sopimusta, mutta Yaghoubin agentti Teemu Turunen uskoo ainakin vakaasti suojattinsa kykyihin.

– Voin sanoa asiasta ainoastaan, ettemme tiedä, mitä tapahtuu. Me keskustelemme Örebron kanssa, Turunen totesi Nerikes Allehanda -lehdelle.

Ruotsin mediaankin ovat kantautuneet siitä, kuinka HJK purki Yaghoubin sopimuksen vain kolme kierrosta ennen sarajan päättymistä. Yaghoubin tulisieluista luonnetta on pidetty miehen heikkoutena, mutta Turusen mielestä siinä on samalla myös pelaajan vahvuus.

– Ehdottomasti! Hän on voimakas luonne, mutta se on myös positiivinen juttu.

[readmore from=Yaghoubi-Moshtagh]

– Yaghoubi on pelaaja, joka on parhaimmillaan kovissa peleissä. Jotkut muut voivat antaa periksi, mutta ”Mosa” on kaveri, joka on parhaimmillaan silloin, kun sitä eniten tarvitaan.

– Joskus, kun hän on pelissä mukana koko sydämellään, hän voi ottaa tyhmiä varoituksia, mutta hän on kasvanut ihmisenä. Kaikki, jotka tuntevat hänet tietävät, että hän on hyvä poika, joka haluaa aina auttaa joukkuetta, agentti kehuu.

Lähde: Fotbolltransfers