Alexander Ringin kausi MLS:ssä päättyi – välieräjoukkueet selvillä

© Kuva: Getty Images

Viimeisenkin suomalaispelaajan MLS-kausi 2018 tuli päätökseensä viime yönä, kun Alexander Ringin New York City FC putosi jatkosta puolivälierävaiheessa. New York hävisi Atlanta Unitedille maalein 1-3 vieraskentällä, ja hävisi otteluparin yhteismaalein 1-4.

MLS:n runkosarjan maalikuninkuuden ylivoimaiseen tapaan voittanut Josef Martínez teki Atlantalle ottelussa kaksi osumaa. Runkosarjassa venezuelalainen viimeisteli 34 ottelussa 31 maalia, kun maalitilaston kakkonen Zlatan Ibrahimovic pystyi 22 maaliin.

Alexander Ring pelasi New York Cityn riveissä täydet peliminuutit, mutta ei saanut Twitterissä varsinaisesti kiitoksia esityksestään.

MLS:n pudotuspelit jatkuvat kaksiosaisilla välierillä maaottelutauon jälkeen. Itäisen konferenssin loppuottelussa kohtaavat Atlanta United ja New York Red Bulls, ja läntisen konferenssin finaalissa Sporting Kansas City ja Portland Timbers.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.