Napoli-tähti Dries Mertens myöntää harkitsevansa Kiinaan siirtymistä, kun belgialaisen sopimus päättyy. Hyökkääjän nykyinen sopimus Serie A -seuran kanssa ulottuu vuoteen 2020 saakka.

31-vuotiaan Mertensin sopimuksessa on 28 miljoonan euron ulosostoklausuuli, joka on aktivoitavana vain Kiinan Superliigan seuroille. Belgian maajoukkuepelaaja aikoo kuitenkin pysyä Napolissa ainakin sopimuksensa loppuun saakka.

– Sitä ei koskaan voi tietää. Päätän sopimukseni vuoden kuluttua, joten ehkäpä sitten, Mertens sanoi China Morning Postille.

– Miksikö hylkäsin siirron aiemmin? Halusin jäädä kehitykseni vuoksi Eurooppaan. Olin aluksi Napolissa penkillä. Sitten pääsin pelaamaan ja halusin nauttia niistä hetkistä. Tein niin paljon töitä murtautuakseni joukkueeseen, enkä halunnut lähteä. Se olisi ollut liian helppoa.

Mertens on saanut myös hyvää palautetta Kiinan liigasta maajoukkuetovereidensa kautta. Axel Witsel pelasi sarjassa ennen kesän siirtoaan Borussia Dortmundiin. Edelleen liigassa pelaa Yannick Carrasco.

– Olen puhunut paljon Axelin ja Yannickin kanssa. Heidän palautteensa sikäläisestä jalkapallosta on ollut melko positiivista.

– Puhuin viimeisimpänä Carrascon kanssa. Hän sanoi tottuneensa siihen ja joukkue on alkanut saada pisteitä.

– Axel kertoi nauttineensa ajastaan siellä, vaikka hän siirtyikin pois.

Lähde: Football Italia