FC Lahti kiinnitti A-juniorien SM-sarjan maalikunkun – isoveli kokenut maajoukkuepelaaja

© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti tiedotti tiistaina solmineensa vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Irfan Sadikin kanssa. Sopimukseen sisältyy myös optio kaudesta 2020.

Kaudella 2018 Sadik pelasi kymmenen veikkausliigaottelua. Peliminuutteja kertyi kaikkiaan 300, mutta maalitili Sadikilta jäi vielä avaamatta.

Parhaat näytteet maalintekotaidoistaan Sadik antoi A-poikien SM-sarjassa. FC Lahti voitti sarjan mestaruuden, ja Sadik oli 19 maalillaan (15 ottelussa) sarjan ylivoimainen maalikuningas. Jaetulle kakkossijalle 11 maalillaan yltäneet Tomi Kult ja Tim Martinen olivat niin ikään FC Lahden pelaajia.

– Allekirjoitin jatkosopimuksen hyvillä mielin. Työnteko jatkuu entistä kovemmin. Kaksi vuotta on nyt takana ja ne ovat olleet enemmän tai vähemmän haistelua ja olen nähnyt, mitä Veikkausliigassa vaaditaan, Irfan Sadik sanoo FC Lahden tiedotteessa.

– Ne vuodet ovat nyt takana ja tämä on se vuosi, milloin pitää tapahtua. Haluan olla se pelaava hyökkääjä ja tehdä tulosta ja sitä kautta auttaa joukkuetta mahdollisimman korkealle sarjataulukossa.

10 A-maaottelua pelanneen Berat Sadikin pikkuveli sai talvella kutsun myös alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen. Yhdeksän kautta ulkomailla pelannut Berat Sadik nähtiin Huuhkajissa viimeksi kesäkuussa.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!