Huuhkajien pelaaja jatkaa Major League Soccerissa – seura käytti option

© Kuva: Juha Tamminen

Yhdysvaltojen Major League Soccerissa pelaava Minnesota United on käyttänyt keskikenttäpelaaja Rasmus Schüllerin sopimuksen jatko-option. Schüller, 27, jatkaa täten Minnesotassa myös ensi kaudella.

Hän pelasi kaudella 2018 MLS:ssa 31 ottelua tehden niissä yhteensä yhden osuman ja antaen kolme maalisyöttöä. Minnesota jäi läntisessä konferenssissa sijalle kymmenen ja siten toista vuotta putkeen pudotuspelien ulkopuolelle.

Schüller siirtyi Minnesota Unitediin ruotsalaisesta Häckenistä tammikuussa 2017. Seuraavana kesänä hän lähti lainalle entiseen seuraansa Helsingin Jalkapalloklubiin, jossa hän pelasi kauden 2017 loppuun. Schüller edusti HJK:ta myös vuosina 2012-2016. Aiemmin urallaan hän edusti Honkaa.

Suomen A-maajoukkueessa 29 kertaa esiintynyt Schüller oli yksi kuudesta pelaajasta, jonka jatko-option Minnesota United käytti. Joukkueella on tällä hetkellä 16 pelaajaa kasassa ensi kaudelle.

MLSsoccer-sivuston mukaan puolustaja Jukka Raitala on Montreal Impactin kauden 2019 rosterissa. New York City FC kertoi lokakuussa tehneensä ”monivuotisen” jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja Alexander Ringin kanssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.