IFK Mariehamn ja puolustajalupaus jatkosopimukseen – ”Lahjakkaimpia kasvattejamme”

© Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn ja puolustaja Petter Hemming ovat solmineet kautta 2019 koskevan jatkosopimuksen.

Hemming, 19, on IFK Mariehamnin oma kasvatti ja ensimmäisen sopimuksensa ykkösjoukkueen kanssa hän allekirjoitti kauden 2017 alla.

Hemmingin päättynyttä kautta leimasi sitkeä vamma, jonka takia hän joutui kolmen kuukauden kuntoutusjaksolle. Hänen odotetaan olevan kuitenkin täydessä iskussa IFK:n harjoituskauden alkaessa taas toden teolla.

– Petter on lahjakkaimpia omia kasvattejamme puolustuspäähän moneen vuoteen, ja sekä me että hän itse uskomme, että hänellä on mahdollisuudet nousta vakiopelaajaksi liigatasolla, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson sanoo seuran tiedotteessa.

– Valitettavasti Petterin viime kausi meni suurelta osin piloille vamman takia, mutta revanssihenkeä ja peli-intoa riittää. Kun ajatellaan muutoksia takalinjoilla Kristian Kojolan ja Philip Mantillan jätettyä joukkueen, avaa se Petterille mahdollisuuden olla taistelemassa peliajasta. Hän on jo aiemmin harjoitusotteluissa ja cupin otteluissa osoittavansa olevansa pian valmis pelaamaan säännöllisesti liigassa.

Hemming on pelannut Veikkausliigassa kaksi ottelua.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle IFK Mariehamn - SJK Seinäjoki 25.08.2019

Edellinen artikkeliKPV-kippari jatkaa joukkueen kanssa Veikkausliigaan
Seuraava artikkeliMaajoukkueluotsi kehottaa Liverpool-tähteä lähtemään, jos pokaaleja ei pian kuulu