Internazionale Milanon varapresidentti Javier Zanetti toivoo, että hänen maanmiestään, Barcelonan Lionel Messiä, ei nähdä kentällä, kun joukkueet kohtaavat tänään tiistaina Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa.

Messi oli sivussa joukkueiden edellisestä kohtaamisesta murtuneen värttinäluun takia. Tuolloin Barcelona voitti Interin kotonaan 2-0.

Hän on matkustanut Barcelonan mukana vierasotteluun Milanoon, mutta Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde on antanut ymmärtää, että hän ei aio ottaa riskejä ykköstähtensä suhteen.

Messin kanssa Argentiinan maajoukkuetta edustanut Zanetti toivoo, että Barcelona antaa hyökkääjälleen lisää lepoaikaa – ainakin tämän illan verran.

– Messin pelaamista on ilo katsella, mutta toivon, että hän saa tyytyä vielä tovin penkillä istumiseen. Hänet tuntien olen varma, että hänellä on palava halu päästä pelaamaan, kommentoi Zanetti Marcalle.

– Odotan todella monimutkaista peliä. Heillä (Barcelonalla) on laatua jokaisella osa-alueella, mutta Interillä on tarvittavat ominaisuudet heidän lyömiseksi.

– En usko, että näemme kovin erilaista Barcaa (kuin viime kerralla), vaan he tulevat pyrkimään samaan. He eivät ikinä muuta filosofiaansa. He haluavat hallita peliä, mutta me kykenemme vastaamaan siihen.

Internazionale Milano-Barcelona alkaa kello 22.00. Ottelun näyttää C More.