Sao Paolon pelaajan Daniel Correan raaka murha on puhuttanut ympäri maailmaa. 24-vuotias brasilialainen löydettiin Sao Jose des Pinhais’ta kuolleena ja raa’asti kidutettuna (lue lisää).

Poliisi on nyt pidättänyt brasilialaisen liikemiehen Edson Brittes Jr:n pääepäiltynä murhasta. Brittes Jr on tunnustanut surmanneensa 24-vuotiaan Correan.

Miehen mukaan Correa yritti raiskata hänen vaimonsa Cristinan tyttärensä Allanan 18-vuotissyntymäpäivillä.

– Kun avasin oven, näin hänet vaimoni perseen päällä. Hän huusi apua. Se mitä tein oli sitä, jonka jokainen mies olisi tehnyt Brasiliassa naisensa puolesta, Brittes Jr puolusti tekoaan Brasilian televisiossa.

– Se olisi voinut olla tyttäresi, siskosi, äitisi tai vaimosi. Nyt se oli vaimoni Cris, jonka kanssa olen ollut 20 vuotta naimisissa ja jolle olen omistanut elämäni, ja joka on rakastanut ja kunnioittanut minua.

– Vaimollani ei ollut koskaan mitään tekeillä Danielin kanssa, eikä myöskään tyttärelläni.

– Tein mitä tein. Haluan tätä katsovien ihmisten kuitenkin pohtivan mitä he tekisivät pitääkseen rehellisyytensä perheensä puolesta ja auttakseen pientä ja haurasta naista.

– Minun täytyi tehdä se vetäessäni hänet sivuun vaimoni kimpussa ja heittäessäni maihin. Estin tätä hirviötä raiskaamasta vaimoani.

Brittes Jr:n tytär Allana vahvisti myös isänsä tarinan.

– Olimme juhla-alueella ja menin nukkumaan ystäväni kanssa. Muutama sekunti myöhemmin kuulimme huutoja. Kun avasimme oven, hän oli äitini päällä ja yritti raiskata hänet, Allana Brittes antoi oman versionsa.

Surmatun Correan raiskausyritykselle ei olla vielä saatu vahvistusta. Poliisin talteen ottamasta pelaajan puhelimesta kuitenkin löytyi siihen viittaavia Whats App -viestejä.

Correa kertoi niissä ystävälleen aikovansa ”syödä” syntymäpäiväsankarin äitiä. Myöhemmin pelaaja oli lähettänyt samalle ystävälle kuvan itsestään naisen kanssa.

Lähde: Marca