Kohuhyökkääjä Nicklas Bendtnerille 50 päivän vankeusrangaistus – näin yöllinen yhteenotto taksikuskin kanssa eteni

© Kuva: Getty Images

Tanskan maajoukkuehyökkääjä Nicklas Bendtner on tuomittu 50 päivän ehdottomaan vankeuteen taksikuskin pahoinpitelystä. Rosenborgin kärkipelaaja sai tänään rangaistuksensa syyskuun tapahtumista Kööpenhaminan oikeudessa.

– Bendtner löi ja potki häntä, kun hän makasi maassa. Emme tiedä, potkaisiko hän kasvoille. Oikeus ei näe syytä kumota Bendtnerin rangaistusta, oikeudenkäynnin tuomari sanoi norjalaislehti Adressan mukaan.

Bendtneriä syytettiin pahoinpitelyn lisäksi taksimaksun väistämisestä ja turvavyön aukijättämisestä. Myös taksikuski sai yhteenotosta 20 päivän tuomion.

Taksikuski sai pahoinpitely-yrityksen lisäksi syytteen puhelimessa puhumisesta ajon aikana.

Sekä Bendtner että kuski ovat kiistäneet väkivaltaisen yhteenoton.

Taksista kuvattu video näytti, kuinka Bendtner ja hänen tyttöystävänsä eivät päässeet kuskin kanssa yhteisymmärrykseen kotimatkaa varten valitusta reitistä. Näin pariskunta jätti taksin jo 400 metrin matkan jälkeen.

Taksikuski haukkui videolla perään Bendtnerin tyttöystävää lutkaksi. Soitettuaan ensin kollegalleen kuski kääntyi ja ajoi pariskunnan perään.

Taksikuski löysi Bendtnerin ja tämän tyttöystävän kansallispankista ja jatkoi rumilla sanoilla sättimistä. Kuski heitti myös metallisen laatikon kohti hyökkääjää sekä lopuksi löi häntä tultuaan ulos taksista.

Bendtner väitti oikeudessa puolustaneensa itseään. Tanskalainen pelkäsi, mitä hänelle ja tyttöystävälleen voisi tapahtua.

Bendtner myös kiisti potkaisseensa kuskia, kun hän makasi maassa. Sen sijaan hyökkäävä väitti menneensä katsomaan, oliko mieheen sattunut lyönnin jälkeen.

Kuski ajoi noustaan ylös pois paikalta. Häneltä murtui leuka ja kasvoihin tuli ruhjeita.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan myös Bendtnerin tyttöystävän piti todistaa, mutta tästä luovuttiin tiukan aikataulun vuoksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.