Paris Saint-Germain haki pisteen Napolin vieraana tiistai-iltana Mestarien liigassa 1-1-tuloksella. Enemmänkin olisi ehkä ollut tarjolla. Ainakaan PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel ei ollut lainkaan tyytyväinen tuomariston päätöksiin.

Napoli tuli ottelussa tasoihin rangaistuspotkulta reilun tunnin kohdalla. Lorenzo Insigne laukoi pallon varmasti vasempaan alakulmaan. Napolilla oli ennen tasoitusta vahva paine, joten osuma oli looginen jatkumo kovalle vyörytykselle. Tuchelin mukaan rankkari meni kuitenkin väärin.

– Napolin rankkari tuli tilanteesta, joka oli jo rakenteluvaiheessa paitsio. Sen lisäksi meidän olisi pitänyt saada rankkari, ja tulos olisi ehdottomasti ollut erilainen noiden päätösten myötä. Meidän pitää hyväksyä tulos ja jatkaa eteenpäin, Tuchel totesi pelin jälkeen Football Italian mukaan.

Tuchel viittasi tilanteeseen, jossa PSG:n laitapuolustaja Juan Bernat kaadettiin rankkarialueen sisällä. Kontakti oli selkeä, mutta ottelun erotuomari Björn Kuipers ei vienyt rikkeestä palloa pilkulle.

C-lohkon tilanne on äärimmäisen tasainen, lue lisää tästä. PSG on tällä hetkellä lohkossa kolmantena pisteen päässä Napolista ja Liverpoolista. Jatkopaikka on siis vielä PSG:n omissa käsissä. Ranskalaisjoukkue kohtaa vielä kotonaan Liverpoolin ja vieraissa Belgradin Punaisen tähden, joka on kotikentällään ollut voittamaton päästämättä maaliakaan.

– Näin hyvän joukkueen (PSG) suurimman osan pelistä ja olimme epäonnekkaita, kuten olimme myös ajoittain kotikentällä. Voitto ei ollut tänään (tiistai-iltana) mahdotonta saavuttaa. Lohko on todella tasainen, mutta kohtalomme on yhä omissa käsissämme, Tuchel kertoi.