Mestarien liigan kuoleman lohkosta tuli sanansa mittainen – jättiläiset vaarassa pudota

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan C-lohkosta puhuttiin kauden alla kuoleman lohkona, mutta harva osasi odottaa, että lohkosta tulisi näin tasainen kuin mitä on tähän asti nähty. Liverpool, PSG, Napoli ja Belgradin Punainen tähti ovat kahden pisteen sisällä ennen kahta viimeistä kierrosta.

Liverpool koki yllättävän tappion tiistaina Belgradin Punaisen tähden vieraana lukemin 0-2. Myöhäisillan ottelussa PSG ja Napoli tasasivat pisteet 1-1-tuloksella, joten lohkon tilanne meni entistä kimurantimmaksi.

Liverpool on lohkon kärjessä maalieron turvin kuudella pisteellä. Napolilla on myös kuusi pistettä ja PSG hengittää niskaan viidellä pisteellä. Vahvasti kotona pelannut Punainen tähti on neljässä pisteessä.

Ennakkoon Belgradin Punainen tähti oli C-lohkon selkeä heittopussi, mutta kotikentällään se on ollut yhä voittamaton. Joukkue ei ole päästänyt maaliakaan kotikentällään ja vieraaksi tulee vielä päätöskierroksella PSG.

PSG kohtaa seuraavalla kierroksella Liverpoolin. Viimeisellä kierroksella Liverpool ja Napoli pelaavat vastakkain Englannissa. Napoli saa sen sijaan kotonaan vastaansa seuraavalla kierroksella Punaisen tähden.

C-lohkon tilanne 7.11.

Sijoitus
3. PSG 4 1 2 1 11:7 5
2. Napoli 4 1 3 0 4:3 6
1. Liverpool 4 2 0 2 7:5 6
4. Crvena zvezda 4 1 1 2 3:10 4


EL CLÁSICO – 50€ LISÄVOITTO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Aktivoi 100% talletusbonus ja talleta vähintään 20€.
3. Lyö 1€ ennakkoveto Barcelonan tai Real Madridin 1×2-voitosta.

Saat joukkueesi voittaessa 50€ lisävoiton!