Lionel Messi mukana Barcelonan kokoonpanossa – ”Hän ei enää pelkää kaatumista”

© Kuva: Getty Images

Argentiinalaistähti Lionel Messi on nimetty Barcelonan alustavaan kokoonpanoon sunnuntaina pelattavaan La Ligan sarjaotteluun Real Betisiä vastaan.

Messi, 31, mursi kätensä värttinäluun kolme viikkoa sitten Sevillaa vastaan, eikä hän ole sittemmin pelannut vielä minuuttiakaan.

Barcelona otti hänet mukaan myös tiistaina pelattuun Mestarien liigan otteluun Internazionale Milanoa vastaan, mutta Messi ei lopulta ollut edes vaihtopenkillä.

Sunnuntaina paluu pelikentille saattaa olla jo lähempänä. Messin lisäksi kokoonpanossa on mukana myös pitkäaikaispotilas, ranskalaistoppari Samuel Umtiti, joka on ollut polvivamman vuoksi sivussa jo lähes 1,5 kuukautta.

– Kaikki, jotka lähtevät mukaan ovat hyvässä kunnossa. Umtitin ja Messin paluu ei ole riski, kommentoi Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde Marcan mukaan.

– Huomenna näemme, onko Messi valmis pelaamaan 90 minuuttia, mutta hän ei enää pelkää kaatumista, sanoi Valverde viitaten argentiinalaisen loukkaantumiseen.

Barcelonan alustavassa kokoonpanossa on mukana 19 nimeä, joten yksi mukaan nimetyistä pelaajista ei pääse avaukseen tai vaihtopenkille.