Egyptin miesten maajoukkueen päävalmentaja Javier Aguire kehottaa Mohamed Salahia jättämään Liverpoolin, jos joukkue ei pian voita jotain mestaruutta.

Liverpoolin edellinen pokaali on kaudelta 2011-12, jolloin se voitti Englannin liigacupin finaalissa Cardiffin rangaistuspotkukilpailussa. Viime kaudella Liverpool oli lähellä voittaa toista kertaa Mestarien liigan 2000-luvulla, kun se mittelöi finaalissa Real Madridia vastaan. Espanjalaiset olivat kuitenkin vahvempia lukemin 3-1. Englannin pääsarjan mestaruutta Liverpool on viimeksi juhlinut kaudella 1989-90, mutta tällä hetkellä joukkue on kenties varteenotettavin haastaja Valioliigan hallitsevalle mestarille Manchester Citylle.

Salah, 26, siirtyi Liverpoolin kesällä 2017 AS Romasta ja pelasi satumaisen debyyttikauden punapaidoissa iskemällä seuralle kaikissa kilpailuissa yhteensä 44 maalia.

Egyptiläishyökkääjä yhdistettiin siirtohuhuissa Real Madridiin, mutta hän solmi heinäkuussa uuden viiden vuoden sopimuksen Liverpoolin kanssa.

Kesällä Egyptin maajoukkueen käskyttäjäksi siirtyneen Aguirren mukaan Salah tarvitsee pokaaleja.

– Hänelle olisi kenties parhaaksi lähteä kauden tai kahden sisällä, jollei Liverpool voita yhtäkään mestaruutta, sanoi Aguirre ESPN:n mukaan.