PSG-tähti Dani Alvesilta suora tilitys Etelä-Amerikan superfinaalin siirtämisestä Eurooppaan – ”Häpeällisin asia”

© Kuva: Getty Images

Dani Alves lyttää Etelä-Amerikan jalkapalloliiton päätöksen pelata Copa Libertadoresin toinen osaottelu Santiago Bernabéulla. Buenos Airesin paikallistaisto Boca Juniorsin River Platen välillä tullaan pelaamaan Real Madridin kotistadionilla joulukuun yhdeksäs päivä (lue lisää).

Alves vuodatti pettymyksensä julkisesti Instagram-videollaan. Brasilian maajoukkuepuolustaja pitää käsittämättömältä, että Superclasico-finaali pelataan Etelä-Amerikan ulkopuolella.

– Boca-Riverin pelaaminen Etelä-Amerikan ulkopuolella on minulle häpeällisin asia, jonka olen koskaan nähnyt jalkapalloilijana. Eteläamerikkalaisena ajattelen, että tämä laji pitää tuntea tunteiden kautta, intohimolla ja kunnioituksella, Alves kritisoi videolla.

– Ne kaikki ihmiset joilla ei ole mitään osaa tapahtumiin, eivät saisi joutua maksamaan muutaman välinpitämättömän ihmisen vuoksi. Ehkä heillä oli vain tämä mahdollisuus nähdä Boca-River-finaali. Nyt he eivät voi nähdä sitä, koska se siirrettiin Eurooppaan.

Finaali jouduttiin siirtämään viime viikonloppuna kahdesti River Platen kannattajien hyökättyä Bocan pelaajien bussin kimppuun.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.