Robin Lodin esimies vaihtui maaotteluviikolla – tappio derbyssä liikaa

© Kuva: Juha Tamminen

Vaikka Robin Lod pelaakin tällä viikolla Huuhkajien matkassa, on Lodin seura Sporting Gijón ollut myös viikonloppuna tositoimissa. Sporting hävisi lauantaina Asturian derbyn Real Oviedolle maalein 1-2, ja seurajohdolle tappio oli liikaa.

Ottelu oli Sportingille jo seitsemän perättäinen ilman voittoa Espanjan toisella sarjatasolla. Viimeisestä 11 sarjaottelustaan se on voittanut vain yhden. Kehnojen tulosten takia valmentaja Rubén Baraja sai sunnuntaina lähtöpassit.

– Sporting Gijónin hallintoneuvosto haluaa kiittää Rubén Barajaa ja hänen valmennusryhmäänsä näiden kahden kauden aikana tehdystä työstä. Toivotamme heille mahdollisimman menestyksekästä tulevaisuutta, seuran tiedotteessa todetaan.

Robin Lodin uusi esimies on 36-vuotias José Alberto López, joka on toiminut aiemmin Sportingin kakkosjoukkueen valmentajana. López aloittaa työt maanantaina ja luotsaa joukkuetta ensi kerran ensi perjantain vierasottelussa Granadaa vastaan.

Pääsarjanousun kauden tavoitteekseen asettanut Sporting on 14 pelatun ottelun jälkeen Segundassa sijalla 14. Suoran nousijan paikalle on matkaa 13 sarjapistettä ja karsijan paikalle seitsemän. Putoamiskarsintaviiva väijyy vain kahden pisteen päässä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.