Suomalaishyökkääjä Martin Kuittinen on viettänyt viime päivät Ruotsin pääsarjaseura Östersundin harjoitusvahvuudessa. 20-vuotias Kuittinen on tänä syksynä toista kertaa seuran tarkkailtavana.

Östersund on noussut viime vuosina Ruotsin Allsvenskanin kärkipään seuroihin. Kuudenneksi sarjassa kaudella 2018 sijoittunut joukkue pelasi myös viime kaudella Eurooppa-liigaa.

– Jo ensimmäisestä kerrasta jäi molemmille osapuolille hyvä fiilis, jonka jälkeen tuntui erittäin hyvältä palata samoihin maisemiin, Kuittinen iloitsi Suomifutis-sivustolle.

Aiemmin Portugalin kolmosta Sintrensessä ja Águias do Moradalissa pelannut Kuittinen on vieraillut syksyllä myös toisen ruotsalaisseuran Örebron harjoituksissa.

Eksoottisempana seurana myös Bosnian suurimpiin seuroihin kuuluva Zrinjski Mostar on osoittanut kiinnostusta. Huhusta uutisoi myös portugalilaislehti Record.

Laitahyökkääjänä viihtyvä lahjakkuus uskoisi Östersundin olevan sopiva osoite. Erityisesti pelitapa miellyttää.

– Seuran pelityyli eroaa positiivisesti muista Allsvenskanin kärkijengeistä. Joukkue pelaa teknistä pallonhallintafudista, joka vaikuttaisi sopivan minulle.