Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki ratkaisi lauantaina Norwichille voiton Englannin Mestaruussarjassa.

Pukki, 28, teki 49. minuutilla joukkueensa 1-1-tasoituksen Millwallia vastaan. Hän sai rangaistusalueella pallon Marco Stiepermannilta ja iski suoraan syötöstä pelivälineen verkkoon.

Suomalaishyökkääjä sai hetkeä myöhemmin sauman iskeä illan toisensa rangaistuspotkusta, kun pallo vietiin pilkulle Millwall-pelaaja Jed Wallacen käsivirheen takia. Vierasjoukkueen maalivahti Ben Amos torjui kuitenkin Pukin yrityksen kulmapotkuksi.

Ottelua oli takana jo hieman yli 96 minuuttia, ja tilanne oli 3-3, kun Pukki osui viimein toistamiseen. Millwallilla oli Norwichin päädyssä kulmapotku, mutta vierasjoukkueen katsottiin rikkoneen. Norwich laittoi pallon nopeasti liikkeelle ja lähti ottelun viimeiseen hyökkäykseen. Pukki sai pallon puolustuksen taakse Mario Vrančićilta ja onnistui ujuttamaan sen ohi Millwall-vahti Amosin. Lopputulos Norwichin hyväksi 4-3.

Pukilla on nyt kasassa yhdeksän maalia Mestaruussarjassa.