Venezuelan maajoukkuehyökkääjä takoo MLS:n ennätyksiä uusiksi

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Atlanta Unitedin hyökkääjä Josef Martínez rikkoi sunnuntaina Yhdysvaltojen Major League Soccerin yhden kauden maaliennätyksen.

Martínez, 25, teki sunnuntaina yhden osuman 3-0-voitossa New York Red Bullsia vastaan. Venezuelalaiskärki on nyt tehnyt 34 maalia tällä kaudella, kun mukaan lasketaan sekä runkosarja että pudotuspelit.

Edellisen ennätyksen haltija oli Roy Lassiter, joka teki 33 maalia kaudella 1996.

Martínez omaa tätä nykyä myös MLS:n runkosarjan yhden kauden maaliennätyksen. Hän teki tällä kaudella ennen pudotuspelejä 31 maalia. Lassiter iski ennätysvuotenaan 27 maalia runkosarjassa, samaan saldoon ylsi Bradley Wright-Phillips vuonna 2014.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!