Video: Suomalaisnuorukainen tykitti häikäisevän maalin yli 25 metristä

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa La Ligasta jopa 290 euroa!

Suomen alle 19-vuotiaiden EM-kotikisajoukkueessa kesällä nähty Alex Bradley esitteli lauantaina vakuuttavaa laukaisutaitoaan lainaseuransa Havant & Waterlooville FC:n riveissä. Bradley otti pallon haltuun keskikentällä ja antoi palaa reilusta 25 metristä. Kokeilu kannatti, sillä suomalaisen kuti painui suoraan vastustajajoukkue Maidstone Unitedin maalin ylänurkkaan.

Mikäli allaoleva twiitti ei näy, maalin voi katsoa myös tästä linkistä.

Maali oli Bradleylle toinen Englannin viidennellä sarjatasolla pelaavan Havant & Waterlooville FC:n paidassa. Havent & Waterlooville FC voitti ottelun 5-2, ja Bradley maali jäi pelin voittomaaliksi. Keskikenttämiehen pelaajaoikeudet omistaa Mestaruussarjan West Bromwich.

19-vuotias Bradley on pelannut Havant & Waterlooville FC:ssä nyt kuusi ottelua. Joukkueen neljän viimeisen pelin saldo on kolme voittoa ja yksi tasapeli. Maaleja se on tehnyt näissä peleissä 14.

Tiistai-iltana Havant & Waterlooville FC on jälleen tulessa, kun se haastaa vieraissa Dagenham & RedBridgen.

Nappaa riskitön veto ja tienaa La Ligasta jopa 290 euroa!