Pitkin syksyä jalkapallomediassa on ollut liikkeellä huhuja, joiden mukaan Zlatan Ibrahimovic saattaisi olla palaamassa tammikuussa LA Galaxysta vanhaan seuraansa AC Milaniin. Nyt näyttää kuitenkin siltä, etteivät nuo huhut tule käymään toteen. Milanin urheilujohtaja Leonardo nimittäin kertoi ruotsalaisen jatkavan uraansa Kaliforniassa.

– Ibrahimovic ei palaa Milaniin, Leonardo totesi sunnuntai-iltana Sky Sport Italialle.

– Hän antoi LA Galaxylle sanansa siitä, että hän tekisi jatkosopimuksen. Me harkitsimme hänen paluutaan ja Zlatankin harkitsi sitä, mutta hän pitää sanansa ja jää MLS:ään.

– Zlatan on sanonut alusta lähtien, että jos LA Galaxy täyttää hänen ehtonsa, hän jää sinne. He tekevät niin.

– Siirto Milaniin olisi ollut suurenmoinen tarina ja vahva signaali, mutta mahdollista se ei ole.

Yksi tammikuun suursiirto on AC Milanin osalta varmistumassa, sillä brasilialainen Lucas Paquetá lensi sunnuntaina Milanoon ja käy seuran lääkärintarkastuksessa maanantaina. Milan maksanee Paquetásta Flamengolle 35 miljoonaa euroa.

– Hän on nuori ja vahvistaa meitä varmasti, Leonardo totesi.

[readmore from=AC-Milan]

AC Milaniin on yhdistetty myös Chelsean Cesc Fábregas. Leonardon mukaan siirto on kuitenkin epätodennäköinen Financial Fair Play -ongelmien takia.

– Me harkitsimme siirron mahdollisuutta, mutta emme panneet kaikkea peliin. Arvioimme olosuhteita edelleen.

– Voi olla, että saamme taloudellisen rangaistuksen. Meillä on erittäin negatiivinen tulos. Temme varmasti jotain siirtomarkkinoilla, mutta otamme kaikessa rauhassa. Valitettavasti Financial Fair Play on tehnyt tästä palapelistä hankalan.

Lähde: Football-Italia