FC Interin valmentaja ei tyytynyt jämärooliin, siirtyy Ruotsin alasarjaan päävalmentajaksi – antoi upeita kehuja: ”En ole koskaan nähnyt vastaavaa”

© Kuva: Juha Tamminen

Turun FC Interissä useissa rooleissa valmentanut John Allen on on tehnyt sopimuksen ruotsalaisen Oskarshamns AIK:n kanssa. Seura tiedotti asiasta lauantaina.

Allenista tuli viime kaudella Interin päävalmentaja, kun Fabrizio Piccareta jätti tehtävän kesken kauden. Kauden jälkeen Allen, 54, siirrettiin Interin Kolmosessa pelaavan reservijoukkueen vastuuvalmentajaksi, kun edustusjoukkueen käskyttäjäksi tuli Mika Lehkosuon aisapari HJK:sta, José Riveiro.

Allen ei pitkään viihtynyt reservijoukkueen päävalmentajana. Lauantaina Oskarshamns AIK tiedotti tehneensä Allenin kanssa kahden vuoden sopimuksen. Oskarshamns AIK oli viime kaudella Superettanin nousukarsinnoissa, joissa Varbergs oli kuitenkin parempi.

Ensi kaudella Oskarshamns pelaa Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Allen kiitti Interin nettisivuilla useita henkilöitä ajastaan seurassa. Isoimmat kiitokset menivät Inter-henkiselle Ville Törnqvistille.

– Olemme nauraneet ja riidelleet yhdessä viime vuosien aikana. Minulle Ville on herra Inter. Hän auttaa joka päivän varustemiehenä, sen jälkeen hän seuraa joka ikäluokan harjoitukset edustusjoukkueesta junioreihin aamukahdeksasta iltayhdeksään. Mikä mies! En ole koskaan nähnyt jalkapallomaailmassa niin intohimoista ja seuraan sitoutunutta ihmistä. Hän on uskomaton, Allen kehui.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!