Galatasarayn ja Porton kamppailussa viisi maalia ja kolme pilkkua

© Kuva: Getty Images
Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!

Mestarien liigan D-lohko saatiin päätökseen kello 19.55 alkaneissa otteluissa.

Jo ennen alkuvihellyksiä oli selvillä, että Porto menee lohkovoittajana jatkoon ja Schalke toisena, mutta Galatasaray ja Lokomotiv Moskova kamppailivat yhä kolmannesta sijasta eli paikasta Eurooppa-liigaan.

Galatasaray onnistui säilyttämään kolmannen sijansa, vaikka se hävisikin Portolle 2-3.

Porto vaikutti menevän menojaan, kun se johti ottelua kahdella osumalla 42 minuutin jälkeen. Felipe aloitti maalinteon hienolla puskulla ja Moussa Marega iski toisen pilkulta. Galatasaray sai kuitenkin ennen taukoa oman rangaistuspotkunsa, jonka Sofiane Feghouli upotti sisään.

Tunnin tienoilla Porto kasvatti johtoaan. Marega ryöväsi pallon Ozan Kabakilta ja syötti sen Hernânille, joka petasi Sérgio Oliveiralle avopaikan. Portugalilainen ei erehtynyt lähietäisyydeltä.

Hetkeä myöhemmin oli taas Galatasarayn vuoro. Garry Rodrigues teki hienon liikkeen ja sai nappisyötön linjan taakse. Hän lähetti maalille matalan keskityksen, jonka Eren Derdiyok toimitti perille.

Kotijoukkue ehti hädin tuskin juhlia kavennustaan, kun sille tarjottiin jo tasoitusta. Pallo vietiin kolmatta kertaa illan aikana pilkulle, ja sen taakse asteli jälleen Feghouli. Tällä kertaa algerialaisen sihti ei ollut kohdallaan, vaan pallo kimposi ylärimasta ja Porto-vahti Iker Casillasista takaisin peliin.

D-lohkon toisessa ottelussa Schalke voitti Lokomotiv Moskovan 1-0. Pelin ainoan osuman iski 91. minuutilla Alessandro Schöpf.

Porto päätti lohkovaiheen 16 pistettä rikkaampana. Schalke onnistui keräämään 11 pistettä, Galatasaray neljä ja Lokomotiv Moskova kolme.

Championship avaa vetosunnuntain! Nappaa talletusbonus tai riskitön veto!
Edellinen artikkeliEntiselle Man City -tähdelle lähtöpassit uudesta seurasta viiden pelin jälkeen
Seuraava artikkeliEden Hazard pitää yhä faneja jännityksessä: ”En halua jäädä katumaan”