Arsenalin laitapuolustaja Sead Kolasinac puolustaa joukkueen tähtipelaaja Mesut Öziliä, joka on ollut kritiikin kohteena.

Özil on ollut siirtohuhujen kohteena oltuaan pitkään sivussa joukkueen kokoonpanosta. Saksalainen on kärsinyt selkävaivoista, mutta viime viikolla päävalmentaja Unai Emery jätti Özilin ulos taktisista syistä Englannin liigacupin ottelusta Tottenhamia vastaan.

– Näin asiat menevät, kun olet iso tähti, kuten Mesut on, Bosnia-Hertsegovinan maajoukkue mies sanoi kysyttäessä, että onko Özilin saama kritiikki epäreilua.

– Aina on negatiivisia otsikoita, mutta emme kiinnitä niihin joukkueessa huomiota eikä Mesutkaan kiinnitä, Kolasinac jatkoi.

Özil palasi lauantaina Arsenalin kokoonpanoon ja oli Kolasinacin ohella yksi joukkueensa parhaita pelaajia 3–1-voitossa Burnleysta. Emery antoi myös Özilille kapteeninnauhan otteluun.

– Olemme kaikki Mesutin takana – pelaajat ja henkilöstö. Se on kaikkein tärkeintä. Joskus negatiivisia asioita kirjoitetaan, joten niin vain on. Ei kaikki elämässä ole positiivista. Hän kuitenkin hiljensi kriitikoitansa esityksellään (Burnleyta vastaan).

Lähde: Daily Mail