Konkarihyökkääjä jaksaa porskuttaa – rikkoi oman maailmanennätyksensä

© Kuva: Getty Images
Uruguaylle murskavoitto nuoresta Japanista? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Uruguayn miesten maajoukkueen entinen hyökkääjä Sebastian Abreu siirtyy uransa 28. ammattilaisseuraan. Hän teki puolen vuoden sopimuksen Brasilian neljännellä sarjatasolla pelaavan Rio Brancon kanssa.

Abreu, 42, aloitti ammattilaisuransa kotimaansa Defensor Sportingissa vuonna 1994. Viime vuonna hän pääsi Guinnessin maailmanennätysten kirjaan useimmassa ammattilaisseurassa pelanneena pelaajana, kun hän liittyi chileläiseen Audax Italianoon.

Audax Italianosta hän jatkoi matkaansa chileläiseen Magallanesiin, ja nyt vuorossa on Rio Branco.

– Rio Branco voi valmistautua nauttimaan hyvästä kaudesta. Keskittykäämme joka päivä mestaruuden voittamiseen. Se tuo kannattajillemme todellista iloa, kommentoi Abreu siirtoaan ESPN:n mukaan.

Rio Brancon seurapresidentti hehkutti Abreun siirtoa ”mahtavaksi valloitukseksi” alueen jalkapallolle.

Abreu pelaa nyt neljättä kertaa urallaan Brasiliassa. Hän on aiemmin edustanut maassa myös Botafogoa, Figueirensea ja Bangua.

Kaiken kaikkiaan Abreu on pelannut kymmenessä eri maassa: Uruguayssa, Argentiinassa, Espanjassa, Brasiliassa, Meksikossa, Israelissa, Kreikassa, Paraguayssa, Chilessä ja El Salvadorissa.

Hän on myös edustanut Uruguayta kaksi kertaa MM-kisoissa ja oli mukana joukkueessa, joka voitti vuoden 2011 Copa American mestaruuden.

Uruguaylle murskavoitto nuoresta Japanista? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!