Kroatialaisvalmentajalle jälleen kenkää samasta seurasta – kolmas kerta kahden vuoden sisään

© Kuva: Getty Images

Italian Serie A:ssa pelaava Genoa korvasi päävalmentajansa Ivan Jurićin Italian maajoukkueen entisellä käskyttäjällä Cesare Prandellilla.

Jurićin viimeiseksi otteluksi jäi torstain nöyryyttävä tappio kolmannen sarjatason Virtus Entellalle Coppa Italiassa. Virtus Entella vei voiton rangaistuspotkukilpailussa.

Genoan ongelmat ulottavat kuitenkin pidemälle kuin torstaihin. Joukkue on viimeksi voittanut ottelun 30. syyskuuta, kun se kaatoi Frosinonen Serie A:ssa 2-1.

Jurić ei ollut tuota voittoa vielä todistamassa, sillä hänet nimitettiin päävalmentajaksi vasta lokakuun puolella. Kroatialaisluotsin pesti Genoassa kesti vain kahdeksan ottelua, joista hän ei voittanut yhtäkään.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Jurić valmensi Genoaa. Hänet palkattiin ensimmäistä kertaa seuran edustusjoukkueen päävalmentajaksi kesällä 2016, mutta hän sai kenkää kesken kauden helmikuussa 2017. Jurić sai työpaikkansa vielä samalla kaudella takaisin, sillä hänen seuraajansa Andrea Mandorlini sai potkut alle kahdessa kuukaudessa.

Jurićin toinen pesti Genoassa oli vielä kurjempi kuin ensimmäinen, ja hän sai kenkää marraskuussa 2017. Hän oli lähes vuoden työttömänä ennen viimeisintään yritystään Genoassa. Jurić ei valmentanut mitään muita joukkueita Genoa-pestiensä välillä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.