Man Cityn huipputoppari yhä ilman maajoukkuekutsua – ”Henkilökohtaisista syistä”

© Kuva: Getty Images
Mohamed Salah johtaa Egyptin avausvoittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Manchester Cityn riveissä erinomaisesti pelannut Aymeric Laporte on osoittanut huipputasonsa jo useana vuotena. Tästä huolimatta hän ei ole saanut vielä debytoitua Ranskan A-maajoukkueessa.

Laporte on noussut Manchesterissa nokkimisjärjestyksessä muun muassa kokeneiden Vincent Kompanyn ja Nicolas Otamendin ohi ja on yhdessä John Stonesin kanssa joukkueen ykköstoppareita. Mainituista puolustajista Laporte on pelannut tällä kaudella selvästi eniten.

Kaikesta huolimatta hän ei saanut taaskaan kutsua Ranskan A-maajoukkueen mukaan ja hän myönsi tilanteen turhauttavan häntä.

– Kysymykseen on vain yksi vastaus: joukkueessa on valmentaja ja häneltä ei ole tullut kutsua, joten minun täytyy vain odottaa ja tehdä töitä, Laporte kertoi EiTB:lle aiheesta kysyttäessä.

– En tietenkään luule, että kyseessä on urheilullinen päätös. Teidän täytyy kysyä häneltä [Ranskan valmentaja Didier Deschampsilta]. Minulla ei ole henkilökohtaisesti mitään häntä vastaan. Jos jollain on ongelma asian suhteen, se on hän.

– Voisin olla maailmanmestari, mutta nämä ovat valmentajan päätöksiä. Hän ei soita minulle henkilökohtaisista syistä ja minun täytyy kunnioittaa häntä.

Mohamed Salah johtaa Egyptin avausvoittoon? Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!