Man United-pelaaja pani huippuottelussa ”pahan kiertämään” – selvisi törkeästä teosta varoituksetta

© Kuva: Getty Images

Keskiviikkoillan Valioliigan huippuottelussa Manchester United-Arsenal nähtiin likainen temppu, kun Unitedin 72. minuutilla vaihdosta sisään tullut Marouane Fellaini veti hiuksista nurin Arsenalin Matteo Guendouzin. Fellaini ei saanut tilanteesta varoitusta, mutta vapaapotku Gunnersille vihellettiin.

Videotallenteen törkeästä tempauksesta voi katsoa Viafreen sivuilta täältä.

Fellaini on tunnettu jalkapallomaailmassa massiivisesta afrokampauksestaan, mutta muhkea pehko sai tämän syksyn aikana lähteä. Belgian maajoukkuemies joka tapauksessa tietää, miltä tuntuu, kun pelaaja vetäistään hiuksista nurin.

Toukokuussa 2016 tuolloin Leicesterissä pelanneelle Robert Huthille tuomittiin jälkikäteen kolmen ottelun pelikielto, kun hän kiskaisi kaksinkamppailussa Fellainia hiuksista. Samasta rytäkästä kolmen pelin bännin sai tosin myös Fellaini, joka huitaisi saksalaistopparia kyynärpäällä.

Nytkin on mahdollista, että Fellainia vielä jälkikäteen tempustaan rangaistaan. Arsenalia se ei kuitenkaan enää ylivoimalle päästä. Kenties tällaiset törkeydet kuitenkin jatkossa vähenevät, kun Valioliigaankin tulee ensi kauden alusta alkaen VAR-videotuomarijärjestelmä. Todennäköisesti Fellainikin olisi lentänyt eilisessä ottelussa VAR-tarkistuksen jälkeen suihkuun.

Ottelu Manchester United-Arsenal päättyi tasatulokseen 2-2.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.