Romanialainen, suomalaisillekin menneiltä ajoilta tuttu Steaua Bukarest imoittautuu omistajansa suulla mukaan kisaan kivikautisimmasta urheiluseurasta. Gici Becalin kommentit naisten jalkapallosta ovat todella hämmästyttäviä.

Omistajalta kysyttiin, miten tämä suhtautuisi, jos UEFA määräisi hänet perustamaan seuraansa naisten joukkueen. Ora Exacta -TV-ohjelmassa puhelimitse esiintynyt Becali pillastui.

– Lopettaisin jalkapallossa toimimisen. Ei jumalan tahdon vastaisia asioita voi tehdä! Tämä on enemmänkin saatanan keksintöä. Miten nainen muka voi pelata jalkapalloa?

Becalin puheita selittänee osaltaan hänen poliittinen toimintansa kristillisdemokraattisen, kansallismielisen New Generation Partyn johtajana.

– Naista ei ole tarkoitettu pelaamaan jalkapalloa. Hänen kehoaan ei ole luotu sitä varten. Se on luonnon vastaista!

Seurapäällikkö ei lausunnoillaan liene Steauan kansainvälisen taipaleen jatkumisen perässä, vaan hakee enemmänkin poliittisia pisteitä kotimaassaan. Hän tulee purkauksessaan kommentoineeksi myös muita urheilulajeja.

– Nainen on luotu olemaan kaunis, ja houkuttelemaan vastakkaista sukupuolta. Vahingoitamme naisia päästämällä heidät jalkapallokentille. Heidän pitäisi pelata käsipalloa, lentopalloa tai koripalloa – ei aggressiivisia lajeja.

Lähde: Four Four Two