PSG:n 18-vuotias huippulupaus suuntaamassa lainalle – ”PSG antoi meille luvan puhua hänen kanssaan”

© Kuva: Getty Images
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Paris Saint-Germainin 18-vuotias hyökkääjälupaus Timothy Weah on kuuma nimi tammikuun siirtoikkunassa. Weah on yhdistetty lainapestille muun muassa Bayer Leverkuseniin ja viimeisimpänä skotlantilaiseen Celticiin.

Skotlantilaisen The Sun -lehden mukaan Celtic on lähellä päästä yhteisymmärrykseen PSG:n kanssa Weahin lainaamisesta. Cleticin manageri Brendan Rodgers kertoi olleensa yhteydessä Weahiin.

– PSG antoi meille luvan puhua Timothyn kanssa ja hän tuli luoksemme edustajiensa kanssa.

– Hänellä oli hieno päivä täällä. Meillä on hyvät suhteet PSG:n kanssa, joten hän tuli vierailulle. Hän lähetti vielä minulle viestin jälkikäteen, jossa kiitti kaikkia ja sanoi nauttineensa ajastaan täällä, joten nähtäväksi jää (tapahtuuko siirto), Rodgers sanoi.

Weah ei ole saanut vielä vastuuta PSG:n riveissä juuri nimeksikään, joten lainasopimus olisi myös pariisilaisten mieleen. PSG:n hyökkäyksessä kilpailu peliajasta on todella kovaa.

– PSG selvästi haluaa hänet lainalla ja saamaan kokemusta. Hän on hyvä poika ja hänellä on hyvät eväät pelaamiseen, Rodgers totesi.

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliPaul Pogba paljasti vuoden 2018 parhaat hetkensä – ei puhetta Man Unitedista, mutta avautuminen herkästä hetkestä
Seuraava artikkeliSerie A:n tähtipelaajalta täystyrmäys Italian varapääministerin puheille rasismikohusta: ”Kysykääpä häneltä, miltä se tuntui”