Serie A
Inter – Udinese
Lauantai 19.00

Usko kotijoukkueeseen

Interillä oli murheellinen alkuviikko. PSV:n piti olla helppo nakki, mutta toisin kävi ja Mestarien Liigan jatkopaikka livahti Tottenhamille. Maansuruun Italiassa tuskin pitemmäksi aikaa vajotaan. Vaikka keskiviikon ottelu painaakin jaloissa, tulisi kotijoukkueen pystyä paikkaamaamaan mainettaan faniensa silmissä Udinesen kustannuksella.

Udineselle ajoitus Interin kohtaamiseen on otollinen, siitä huolimatta uskomme kotijoukkueen menevän tässä menojaan. Viimeinen kuukausi on ollut sille vaikea, toki vastustajatkin ovat olleet hankalia. Nyt joukkue pääsee keskittymään pelkästään sarjapeleihinsä. Sillä on kaikesta huolimatta allaan viiden ottelun kotivoittoputki maalierolla 13-1.

Heikko vierasjoukkue

Udinesen onnistumiset vieraskentällä on äkkiä läpikäyty. Kauden ainoa voitto tuli syyskuussa Chievoa vastaan. Vaikka tilasto on huono, ei se silti edes anna täydellistä kuvaa Udinesesta. Sen sarjaohjelma on ollut hyvin poikkeuksellinen – ennen Interiä Udinese ei ole joutunut kohtaamaan ketään sarjan kärkipään joukkueista. Nyt kun rima vielä nousee, uskomme että Udinesen heikko vierassaldo tulee synkkenemään entisestään.

Lyömme oman vetomme ille, missä tarjotaan Interin vähintään kahden maalin voitosta kerrointa 2,05. Tämä on tarjouksena markkinoiden kärkipäätä. Ensi kertaa ille pelaavien on fiksua hyödyntää uusien asiakkaiden saama sadan euron riskitön veto.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Inter – Udinese ja kohteeseen Inter -1,5. Jos Inter voittaa vähintään kahdella maalilla, saat 205 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Inter voittaa yhdellä maalilla, tasapelillä tai jos vastustaja voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.