Ykkösen vuoden pelaaja jatkaa AC Oulussa

© Kuva: Juha Tamminen

Ykkösen maalikuninkuuden 17 osumalla voittanut meksikolainen hyökkääjä Jesús Alberto Alvarado Morín on tehnyt AC Oulun kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Morín, 30, liittyi alunperin AC Oulun joukkueeseen heinäkuussa 2017. Hän antoi heti vahvoja näyttöjä maalintekotaidoistaan, sillä loppukauden 15 Ykkösen ottelussa syntyi 8 osumaa.

Päättyneellä kaudella 2018 maaliverkot pöllysivät entistä kovempaan tahtiin. Meksikolaiskärki voitti Ykkösen maalinpörssin 17 osumalla.

Morínin huippukauden johdosta AC Oulun kannattajat valitsivat hyökkääjän vuoden pelaajaksi. Lisää tunnustusta tuli Palloliiton Captain’s Ball -gaalassa, jossa hänet palkittiin sekä Ykkösen vuoden hyökkääjänä että koko sarjan parhaana pelaajana. Palkintojen arvoa korostaa se, että ne perustuivat Pelaajayhdistyksen äänestykseen eli valinnat suorittivat Ykkösen pelaajat itse.

– Sarjan paras pelaaja ja maalikuningas jatkaa meillä, joten luonnollisesti erittäin tyytyväisiä ollaan seurassa ja uskomme että aika moni muukin kaupungissa. Vahva target-hyökkääjä, joka osui viime kaudella 17 kertaa maalipuiden väliin, vaikka oli varsinkin loppukaudesta todella tarkkaan merkitty mies. Paitsi hyökkäyspelissä, hän pystyy auttamaan joukkuetta todella paljon esimerkiksi puolustuspään erikoistilanteissa. Hän on iso palanen joukkuetta ja hienoista otteista huolimatta pystyy yhä kehittymään ja parantamaan, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen kommentoi seuran tiedotteessa.

Morín palaa Ouluun tammikuun alussa. Hän odottaa innolla tulevaa kautta.

– Terveiset Meksikosta kaikille kannattajille ja yhteistyökumppaneille. Olen todella iloinen jatkosopimuksesta. Arvostan seuraa ja joukkuetta ja haluan olla mukana nousemassa Veikkausliigaan, mutta siihen tarvitaan meitä kaikkia. Toivottavasti juuri sinä olet mukana tukemassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.