AS Monaco kertoo hankkineensa brasililaistoppari Naldon Schalkesta. Naldon, 36, ja Monacon sopimus ulottaa kesään 2020 asti.

Hän on pelannut Saksassa vuodesta 2005 lähtien siirryttyään kotimaansa Juventudesta Werder Bremeniin. Arvostettu saksalaislehti Kicker on valinnut Naldon kolme kertaa Bundesliigan tähdistöjoukkueeseensa. Hän on edustanut Saksassa myös Wolfsburgia.

Naldo oli viime kaudella Bundesliigan ainoa pelaaja, joka pelasi jokaisessa ottelussa alusta loppuun. Hän tuli Saksan ammattilaisjalkapalloilijoiden liiton kauden parhaan pelaajan äänestyksessä kolmanneksi.

Brassitoppari tunnetaan puolustuspään taitojensa lisäsi kyvystään tehdä maaleja. Hän on iskenyt pitkällä urallaan peräti 71 osumaa.

AS Monaco EN

@AS_Monaco_EN
🖊🇧🇷 AS Monaco are thrilled to announce the signing of former Schalke 04 defender, Naldo, on a deal that runs until June 2⃣0⃣2⃣0⃣.

Keskiviikkona Monaco tiedotti hankkineensa 18-vuotiaan eteläafrikkalaisen hyökkääjän Lyle Fosterin hänen kotimaansa Orlando Piratesista. Brittilehti Guardian valitsi hänet hiljattain maailman 60 lupaavimman pelaajan listalleen.

Foster liittyy ensin Monacon kakkosjoukkueen vahvuuteen. Hänen sopimuksensa ulottaa kesään 2023.