Sevillan hyökkääjä Wissam Ben Yedder omisti näkyvän kunnianosoituksen lentoturman jäljiltä yhä kateissa olevalle Emiliano Salalle. Ranskalainen viimeisteli Sevillan toisen maalin, kun Sevilla kukisti Barcelonan Copa del Reyn puolivälieräparin avausosassa 2-0. Maaliaan Ben Yedder tuuletti esittelemällä aluspaitaansa kirjoittaman tekstin:

– Veljelleni, voimia, E.Sala.

sunsetcity

@sunsetcity2
Pablo Sarabia and Wissam Ben Yedder scored in the second half to earn Sevilla a deserved 2-0 victory over Barcelona, who rested Lionel Messi, in the first leg of their Copa del Rey quarter-final.

Sala oli ainoana matkustajana yksityiskoneessa, joka hävisi tutkasta Englannin Kanaalin yllä myöhään maanantai-iltana. Hän oli juuri käynyt hyvästelemässä entiset joukkuetoverinsa ranskalaisessa Nantesissa ja oli matkalla Walesiin liittyäkseen uuden seuransa Cardiffin harjoituksiin. Lentokonetta tai sen osia ei ole vieläkään löydetty.

Myöhemmin samana iltana Ben Yedder muisti Emiliano Salaa myös twiitissään. ”Sydämessäni ja rukouksissani. Ajattelen sinua, Emi”, Ben Yedder kirjoitti.

Wissam Ben Yedder

@WissBenYedder
En mi corazón y en mis oraciones 🤲🏻❤❤️ Pienso en ti Emi

Ben Yedder ja Sala eivät tiettävästi ole koskaan pelanneet samassa joukkueessa.

Barcelona kohtaa Sevillan otteluparin toisessa osassa ensi viikon keskiviikkona.