Sevillan hyökkääjä Wissam Ben Yedder omisti näkyvän kunnianosoituksen lentoturman jäljiltä yhä kateissa olevalle Emiliano Salalle. Ranskalainen viimeisteli Sevillan toisen maalin, kun Sevilla kukisti Barcelonan Copa del Reyn puolivälieräparin avausosassa 2-0. Maaliaan Ben Yedder tuuletti esittelemällä aluspaitaansa kirjoittaman tekstin:

– Veljelleni, voimia, E.Sala.

Sala oli ainoana matkustajana yksityiskoneessa, joka hävisi tutkasta Englannin Kanaalin yllä myöhään maanantai-iltana. Hän oli juuri käynyt hyvästelemässä entiset joukkuetoverinsa ranskalaisessa Nantesissa ja oli matkalla Walesiin liittyäkseen uuden seuransa Cardiffin harjoituksiin. Lentokonetta tai sen osia ei ole vieläkään löydetty.

Myöhemmin samana iltana Ben Yedder muisti Emiliano Salaa myös twiitissään. ”Sydämessäni ja rukouksissani. Ajattelen sinua, Emi”, Ben Yedder kirjoitti.

Ben Yedder ja Sala eivät tiettävästi ole koskaan pelanneet samassa joukkueessa.

Barcelona kohtaa Sevillan otteluparin toisessa osassa ensi viikon keskiviikkona.