Bayern München kaappaamassa ylistetyn ”timanttisilmän” – Arsenal-pesti jäämässä lyhyeksi

© Kuva: Getty Images
Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

Bayern Münchenin johtoportaasta on vakuuteltu muutamaan otteeseen, että seura aikoo tehdä vielä pelaajahankintoja tammikuun siirtoikkunassa. Kenties kaikkein tärkein hankinta ei kuitenkaan liity pelaajiin, sillä englantilaislehtien mukaan Bayern aikoo kaapata riveihinsä arvostetun pelaajatarkkailijan ja -rekrytoijan Sven Mislintatin.

46-vuotias Mislintat siirtyi Arsenaliin marraskuussa 2017. Aluksi hänestä tehtiin seuran rekrytointiosaston johtaja, mutta saksalaisen toiveissa oli edetä Gunnersin tekniseksi johtajaksi. Arsène Wenger ei ollut koskaan konseptin ”tekninen johtaja” ystävä, mutta Mislintatista oli määrä sellainen leipoa. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun tärkeä taustahahmo Ivan Gazidis lähti Arsenalista AC Milaniin.

Arsenalissa tärkeitä päätöksiä tekevät tätä nykyä jalkapallojohtaja Raul Sanllehi ja hallintojohtaja Vinai Venkatesham, ja he haluavatkin tekniseksi johtajaksi toisen miehen. Yksi kärkikandidaateista on Brasilian maajoukkueen nykyinen koordinaattori Edu. Arsenalin seurajohto ei ole myöskään tarttunut riittämiin Mislintatin siirtoehdotuksiin, ja saksalaisen maltti alkaa loppua.

Mislintat pelkää, että hänen roolikseen Arsenalissa jääkin vain pelaajatarkkailujohtajan työ, eikä hän muuttanut Lontooseen sitä varten. Siinä tehtävässä hän antoi jo riittämiin näyttöjä osaamisestaan Borussia Dortmundissa vuosina 2006-2017, ja Arsenalin piti olla iso askel eteenpäin.

Mislintat värväsi Dortmundiin muun muassa Shinji KagawanRobert LewandowskinPierre-Emerick Aubameyangin ja Ousmane Dembélén, ja auttoi seuraa nousemaan kestomenestyjäksi. Aubameyang seurasi Mislintatin perässä sittemmin myös Arsenaliin. Dortmundissa Mislintat saikin imartelevan lisänimen ”timanttisilmä”.

Mislintatin uusi koti näyttää löytyvän Münchenistä, sillä Borussia Dortmundin päävastustaja Bayern on nyt miehen kintereillä. Mislintat voi siirtyä Bayerniin jo tämän kauden aikana.

Lähteet: Guardian ja Sport1

Lepopäivänä voi betsata Valioliigaa! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliLehtiväite: Tottenham-puolustaja pidätettiin vain tunteja ennen Man United -peliä
Seuraava artikkeliSK: Porilaisseuran puuttuminen sarjan listoilta säikäytti – ”Jostain syystä maksu unohtui”