Borussia Dortmundin pelaajaa ei päästetty PSG:hen: ”Minun oli hyväksyttävä se”

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin seurajohto ilmoitti keskikenttäpelaaja Julian Weiglille, ettei hän voi siirtyä entisen valmentajansa Thomas Tuchelin alaisuuteen Paris Saint-Germainiin.

Weigl, 23, sai runsaasti vastuuta Tuchelin työskennellessä Dortmundissa kausilla 2015-17, mutta kuluvalla sesongilla hän on jäänyt vähille minuuteille. Weigl on pelannut vasta reilut 800 minuuttia, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Jo viime kesänä uutisoitiin, että PSG kaipaa kipeästi vahvistuksia keskikentälleen. Tänä talvena tilanne on heikentynyt entisestään, koska jatkosopimuksesta kieltäytynyt Adrien Rabiot on hyllytetty ja Marco Verratti on parhaillaan loukkaantuneena.

PSG tiedotti tiistaina hankkineensa argentiinalaisen Leandro Paredesin Pietarin Zenitistä. Weigl vahvisti Bildille, että PSG tavoitteli häntä ennen Paredesin siirtoa.

– Ajattelin luonnollisesti tulevaisuuttani, kun PSG osoitti minuun kiinnostusta ennen kauden toista puolikasta, kommentoi Weigl.

– Halusin tilanteeni kehittyvän, eikä se ole mikään salaisuus, että teen hyvin töitä Thomas Tuchelin alaisuudessa. Kerroin ajatuksistani Dortmundille, mutta minun oli hyväksyttävä, että he eivät halua päästää minua.

Normaalisti puolustavana keskikenttäpelaajana viihtyvä Weigl on jäänyt nokkimisjärjestyksessä kollegojensa taakse, mutta hän on pelannut Bundesliigan kolmella edellisellä kierroksella täydet minuutit tuuraajana topparin paikalla.

– Nyt keskityn täysin siihen, että menestyn Borussia Dortmundin kanssa. Minulla on paljon parempi olo kuin kauden ensimmäisellä puoliskolla.


Teemu Pukin edustama Norwich kohtaa lauantaina Chelsean. Jos Pukki tekee maalin, saat 1€ panoksella 50€.

  • Ei kierrätysvaatimuksia
  • Huippuvireinen Pukki johtaa maalipörssiä
  • Tarjous voimassa uusille asiakkaille

Lunasta jättikerroin TÄSTÄ.

Edellinen artikkeliLähialueen seuroja kiertänyt hyökkääjä TPS:n vahvuuteen – ”Odotan pojalta aika monta maalia”
Seuraava artikkeliFC Interin Benjamin Källman löysi ulkomailta uuden lainaseuran