Chelsea ja AC Milan kilvoittelevat MM-kisoissa säväyttäneestä Eredivisie-tähdestä

© Kuva: Getty Images
Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Meksikon taival jalkapallon MM-kisoissa päättyi viime kesänä jo perinteiseen tapaan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, mutta yhden uuden tähden El Trin esitys synnytti. Hirving ”Chucky” Lozano kaatoi maalillaan Saksan, oli avauksessa Meksikon jokaisessa ottelussa ja kuului ehdottomasti joukkueen pirteimpiin ja vaarallisimpiin pelaajiin.

23-vuotias Lozano valittiin jo viime kaudella Eredivisien tähdistöjoukkueeseen, mutta tällä kaudella tahti on PSV Eindhovenissa vain kiihtynyt. 17 sarjaottelussa oikea laitalinkki on tehnyt 11 maalia ja syöttänyt seitsemän. Mestarien liigan lohkovaiheessa Lozano teki kaksi maalia ja alusti yhden.

Ei ihme, että nuori meksikolainen on herättänyt kiinnostusta suuremmissakin seuroissa. Calciomercaton mukaan hänen palveluksistaan kisaavat nyt rinta rinnan Chelsea ja AC Milan.

AC Milan on tarkkaillut sivuston mukaan Lozanoa jo pidempään. Milanin pitäisi kuitenkin myydä joitain pelaajiaan ennen uusien hankkimista, jottei se ajaudu vaikeuksiin Financial Fair Playn kanssa. Tässä piileekin Chelsean sauma Lozanon nappaamiseen välistä jo tammikuun siirtoikkunassa.

Nuoresta iästään huolimatta Lozano on pelannut jo 34 A-maaottelua, joissa maaleja on syntynyt kahdeksan. Hänen sopimuksensa PSV Eindhovenin kanssa on voimassa kesään 2023. PSV maksoi pelaajasta meksikolaiselle Pachucalle kahdeksan miljoonaa euroa kesällä 2017, mutta seuraava siirtosumma on epäilemättä huomattavasti korkeampi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!