Copa del Reyn eli Espanjan cupin puolivälierät ovat käynnissä. Barcelona on pakkovoiton edessä toisessa osaottelussaan Sevillaa vastaan keskiviikkona 30.1. Voit katsoa Copa del Reyn puolivälierät suorina livestream-lähetyksinä ilmaiseksi TV:stä.

Espanjan cupissa on mukana kahdeksan joukkuetta: Real Madrid, Barcelona, Sevilla, Girona, Valencia, Getafe, Espanyol, Real Betis. Copa del Reyn puolivälierät pelataan kaksiosaisina, ja niissä on käytössä vierasmaalisääntö.

Barcelona hävisi puolivälierien avausosan vieraissa Sevillalle lukemin 0-2. Barcelona pelaa toisen osaottleunsa keskiviikkona 30.1. klo 22.30. Real Madrid otti avausosassa kotikentällään 4-2-voiton Gironasta. Real Madrid pelaa toisen osansa Gironaa vastaan torstaina 31.1. klo 22.30.

Tällä viikolla pelataan puolivälierien toiset osaottelut. Näe kaikki Copan matsit TV:ssä.

Näin katsot Copa del Reyn ottelut:

TV:n livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, pääset tekemään tilin TÄSTÄ. Saat myös riskittömän vedon 100€ asti.

Livestream ohjeistus:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Tee talletus (saat riskittömän vedon 100€ asti).
3. Voit katsoa nyt Espanjan cupin ottelut ilmaiseksi.

Copa del Reyn puolivälierät

1. osaottelut

  • Tiistai 22.1. klo 22.30: Getafe – Valencia 1-0
  • Keskiviikko 23.1. klo 22.30: Sevilla – Barcelona 2-0
  • Torstai 24.1. klo 20.30: Espanyol – Real Betis 1-1
  • Torstai 24.1. klo 22.30: Real Madrid – Girona 4-2

2. osaottelut

  • Tiistai 29.1. klo 22.30: Valencia – Getafe
  • Keskiviikko 30.1. klo 20.30: Real Betis – Espanyol
  • Keskiviikko 30.1. klo 22.30: Barcelona – Sevilla
  • Torstai 31.1. klo 22.30: Girona – Real Madrid

Barcelona selkä seinää vasten

Barcelona antoi lepoa puolivälierien avausosassa Sevillaa vastaan, kun esimerkiksi Lionel Messi ja Sergio Busquets ja ykkösvahti Marc-Ándre ter Stegen huilasivat. Samanlaista lepuutusta tuskin nähdään enää toisessa osassa, kun Barcelona tarvitsee kotikentällään vähintään kaksi maalia.

Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde ei katunut ottelun jälkeen päätöksiään. Valverden mukaan hänen oli tehtävä kovia ratkaisuja saadakseen esimerkiksi Messille lepoa.

Barcelonan riveissä nähtiin avausosassa tuore hankinta Kevin-Prince Boateng, joka siirtyi Barcelonaan Italian Serie A:ssa pelaavasta Sassuolosta loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Boateng pelasi Sevillaa vastaan reilun tunnin.

La Ligan puolella Barcelona palasi takaisin voittojen tielle viikonloppuna, kun se kaatoi Gironan maalein 2-0. Lepo teki ilmeisen hyvää myös Messille, joka laukoi Barcelonan toisen osuman Gironaa vastaan.

Real Madridin uusi tähti kehittynyt vauhdilla

Brasiliasta viime kesänä Madridiin siirtynyt Vinicius on noussut ryminällä edustusjoukkueen kokoonpanoon. Alkukaudesta puhuttiin, että Vinicius pelaisi suurimmaksi osaksi tällä kaudella Real Madrid Castillassa eli seuran reservijoukkueessa, mutta toisin on käynyt.

Vinicius on murtautunut viime aikoina Realin avauskokoonpanon pelaajaksi ja saanut kehuja päävalmentaja Santiago Solarilta.

– Hän ottaa isoja askeleita. Hänellä on aina ollut lahjakkuutta, mutta sen näyttäminen Bernabéulla puhuu itsessään. Hän on 18-vuotias ja väläyttelee, meidän täytyy pitää säilyttää hänen tasonsa, Solari kehui Marcan mukaan.

Vinicius on pelannut Copassa tällä kaudella neljässä ottelussa, joissa on syntynyt kaksi maalia.