Carabao Cup: livestream Chelsea-Tottenham

Englannin Liigacup -livestream: Katso Chelsea-Tottenham 24.1. suorana ja ilmaiseksi netissä

Englannin Liigacupissa pelataan välieriä tällä viikolla. Chelsea kohtaa Tottenhamin torstaina 24.1. kello 21.45, ja TV näyttää ottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi asiakkailleen.

Otteluparin avausosa päättyi Tottenhamin 1-0-kotivoittoon. Tottenhamin voittomaalin teki rangaistuspotkusta Harry Kane. Toinen osaottelu pelataan Chelsean kotistadionilla Stamford Bridgellä. Liigacupin välierissä ei ole käytössä vierasmaalisääntöä.

Liigacupin toisessa välierässä pelaavat Manchester City sekä Ykkösliigassa pelaava Burton. Man City voitti avausosan peräti maalein 9-0, joten melkoinen ihme saa tapahtua, mikäli Burton vielä nappaisi paikan finaaliin. Cityn ja Burtonin välinen toinen osaottelu pelataan keskiviikkona 23.1. klo 21.45.

Molemmat välierät ovat nähtävissä ilmaiseksi TV:stä. Alla ohjeet matsien katsomiseen.

Näin katsot Chelsea-Tottenham-pelin ilmaiseksi

TV tarjoaa lailliset livestreamit Englannin Liigacupin (EFL Cup tai Carabao Cup) otteluihin ilmaiseksi asiakkailleen. TV:n livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa. Ottelun katsominen ei vaadi rahapelaamista.

Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, pääset tekemään tilin TÄSTÄ. Saat myös ensitalletuksen myötä riskittömän vedon 100€ asti.

Livestream-ohjeistus:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Tee talletus (saat samalla riskittömän vedon 10€ – 100€).
3. Voit katsoa nyt Chelsea-Tottenham-ottelun.

Tottenhamilla pahoja poissaoloja

Tottenhamin ykköshyökkääjä Harry Kane loukkaantui Manchester Unitedia vastaan reilu viikko sitten, kun United haki vierasvoiton lukemin 1-0. Kanen poissaolon lisäksi Spursin hyökkäyspäästä on myös poissa Son Heung-min, joka on edustamassa Etelä-Koreaa Aasian mestaruusturnauksessa.

Kane on poissa loukkaantumisen takia vielä pitkään. Kanen arvioitu paluu pelikuntoon on vasta maaliskuussa. Son on poissa näillä näkymin vähintään tämän viikon. Etelä-Korea pelaa Aasin cupin jatkopeleissä ja pisimmillään pelit voivat venyä ensi viikon perjantaille (1.2.) asti, jolloin finaali pelataan.

Tottenhamin kannalta poissaolot ovat kohtalokkaita. Kane on tehnyt Valioliigassa 14 maalia ja antanut neljä maaliin johtanutta syöttöä. Son on iskenyt Valioliigassa kahdeksan maalia ja antanut viisi maaliin johtanutta syöttöä. Tottenham on tehnyt tähän mennessä 48 osumaa Valioliigassa, joista Kane ja Son ovat tehneet kahdestaan huimat 22.

Lisäksi Dele Alli loukkaantui sunnuntaina Fulhamia vastaan ja Lucas on ollut sivussa loukkaantumisen takia viimeisestä kolmesta ottelusta. Lucas on tehnyt tällä kaudella kuusi osumaa ja Alli viisi. Tottenhamin edellä mainitut poissaolijat ovat siis tehneet tällä kaudella peräti 33 osumaa kauden 48 maalista.

Sarri pettynyt joukkueeseensa

Jos on Tottenhamilla paljon huolenaiheita ennen välierien toista osaa, niin samaa voi sanoa myös Chelsea-leiristä. Tosin Chelsean ongelmat eivät liity loukkaantumisiin. Chelsean manageri Maurizio Sarri oli todella pettynyt joukkueensa ilmeeseen Arsenalia vastaan viime lauantaina. Arsenal voitti kotonaan ottelun maalein 2-0.

– Tätä on hyvin vaikea muuttaa. Mentaliteettiin on vaikea vaikuttaa. Se voi viedä pitkään. Se voi muuttua, jos uusi pelaaja tulee sisään. Tai se voi muuttua, jos joku nykypelaajista ottaa vastuun ja ajaa joukkuetta eteenpäin, Sarri sanoi ottelun jälkeen tulkin välityksellä.

Sarrin puheenvuoro oli painava ja se on herättänyt paljon huomiota brittimediassa. Sarrin kommentti on koettu olevan hätähuuto siitä, että Chelseassa isot tähtipelaajat ovat ottaneet liikaa valtaa, eikä Sarrilla ole asiaan juuri nokan koputtamista.

Nähtäväksi jää, tekeekö Sarri isoja muutoksia kokoonpanoon Tottenhamia vastaan. Ainakin puheet Arsenal-tappion jälkeen olivat sen suuntaisia, että joitain muutoksia saatetaan nähdä.

Chelsean tuorein hankinta Gonzalo Higuaín ei näillä näkymin ole vielä mukana Tottenhamia vastaan. Higuaín siirtyi loppukauden mittaisella lainasopimuksella Chelsean riveihin AC Milanista.