Espanjalaisseura vahvisti Berat Sadikin siirron – lähtee Kyprokselta maalipörssin kärkenä

© Kuva: Getty Images

Espanjalla toisella sarjatasolla Segundassa viimeisenä oleva Gimnástic de Tarragona on vahvistanut kotisivuillaan suomalaishyökkääjä Berat Sadikin siirron. 32-vuotias Sadik siirtyy Kataloniaan kyproslaisesta Doxa Katokopiasista, jonka paidassa hän on tehnyt viimeisten puolentoista kauden aikana 30 maalia 41 ottelussa.

Sadikin sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi kauden 2019-2020. Tällä kaudella Sadik johti Kyproksen pääsarjan maalitilastoa tehtyään 11 ottelussa 12 maalia.

Aiemmin Sadik on kiertänyt maailmaa Saksassa (Arminia Bielefeld), Belgiassa (Zulte Waregem), Sveitsissä (FC Thun) ja Venäjällä (Krylja Sovjetov). Veikkausliigassa kärkimies on nähty KuPS:n FC Lahden ja HJK:n peliasuissa.

Rivejään usealla vahvistuksella tammikuun siirtoikkunassa vankistanut ”Nástic” kohtaa seuraavassa ottelussaan ensi sunnuntaina Las Palmasin. Huhtikuussa on edessä ottelu Robin Lodin edustamaa Sporting Gijónia vastaan.

Násticilla on matkaa putoamisviivan päälle seitsemän pistettä. 22 ottelussaan se on tehnyt vain 13 maalia.

192-senttinen Sadik on pelannut Suomen A-maajoukkueessa kymmenen ottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin.