Espanjalaisseuran B-joukkueen kapteeni Veikkausliigaan – ”Haluan käyttää mahdollisuuden hyväksi”

© Kuva: Juha Tamminen

Almerían B-joukkueen kapteeni Javi Pérez on purkanut sopimuksensa seuran kanssa ja siirtyy Veikkausliigassa pelaavan IFK Mariehamnin riveihin. Almería B pelaa Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Segunda B:ssä.

Almería tiedotti 23-vuotiaan vasemman laitapuolustajan siirrosta verkkosivuillaan. Pérez kertoi harkinneensa siirtoa perheensä kanssa muutaman päivän ajan, kunnes kysyi seuralta sopimuksen purkamista.

Pérez pystyy pelaamaan vasemman laitapuolustajan pelipaikan lisäksi myös topparina.

– Tämä on minulle uusi kokemus. Sain tämän mahdollisuuden ja haluan käyttää sen hyväksi. Olen harkinnut tätä päätöstä muutaman päivän ajan perheeni kanssa, eikä päätös ollut helppo. Päinvastoin, se oli hyvin vaikea.

– Kyseessä oli hyvin vaikea päätös, koska olen mukavuusalueellani täällä kotonani omassa seurassani, mutta kuten sanoin, tämä on minulle uusi kokemus ja toivottavasti se menee hyvin, Pérez totesi Almerían verkkosivuilla.

Almería kertoi tiedotteessa ymmärtäneensä, että kyseessä on hieno mahdollisuus Pérezille ja seura teki kaikkensa sen eteen, että siirto saadaan tapahtumaan.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kerroinvertailu ottelulle IFK Mariehamn - SJK Seinäjoki 25.08.2019

Edellinen artikkeliPetr Cech ilmoitti 20 vuoden ammattilaisuran päättymisestä: ”On oikea aika”
Seuraava artikkeliZlatan ärähtää Cristiano Ronaldon puheille haasteesta: ”Hevonp*skaa”