Almerían B-joukkueen kapteeni Javi Pérez on purkanut sopimuksensa seuran kanssa ja siirtyy Veikkausliigassa pelaavan IFK Mariehamnin riveihin. Almería B pelaa Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Segunda B:ssä.

Almería tiedotti 23-vuotiaan vasemman laitapuolustajan siirrosta verkkosivuillaan. Pérez kertoi harkinneensa siirtoa perheensä kanssa muutaman päivän ajan, kunnes kysyi seuralta sopimuksen purkamista.

Pérez pystyy pelaamaan vasemman laitapuolustajan pelipaikan lisäksi myös topparina.

– Tämä on minulle uusi kokemus. Sain tämän mahdollisuuden ja haluan käyttää sen hyväksi. Olen harkinnut tätä päätöstä muutaman päivän ajan perheeni kanssa, eikä päätös ollut helppo. Päinvastoin, se oli hyvin vaikea.

– Kyseessä oli hyvin vaikea päätös, koska olen mukavuusalueellani täällä kotonani omassa seurassani, mutta kuten sanoin, tämä on minulle uusi kokemus ja toivottavasti se menee hyvin, Pérez totesi Almerían verkkosivuilla.

Almería kertoi tiedotteessa ymmärtäneensä, että kyseessä on hieno mahdollisuus Pérezille ja seura teki kaikkensa sen eteen, että siirto saadaan tapahtumaan.

UD Almería B y Academia UD Almería

@AcademiaUDA
#UDAB | @JavielePerez, capitán del filial, se marcha a la Primera División del fútbol finlandés

📌 El jugador almeriense, que cumple su octava temporada de rojiblanco, ha pedido rescindir su contrato “para vivir una nueva experiencia”

➡️ goo.gl/SYEMpV