KPV hankki liigakokemusta omaavan nuorukaisen keskikentälleen

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaan noussut Kokkolan Pallo-Veikot ja keskikenttäpelaaja Adam Vidjeskog ovat solmineet kautta 2019 koskevan sopimuksen, jossa on optio kaudesta 2020.

Vidjeskog, 20, pelasi viime kaudella Veikkausliigassa PS Kemin kanssa 17 ottelua. Aikaisemmin hän on pelannut mm. FF Jarossa sekä ruotsalaisessa Gefle IF:ssä.

– Erittäin onnellinen ja kiitollinen siitä, että saan edustaa KPV:tä tulevana kautena. On jonkin aikaa jo ollut tavoitteeni päästä Vihreitten joukkoon, ja nyt kun se on tosiasia en voi muuta kuin hymyillä, tyytyväinen Vidjeskog kommentoi KPV:n tiedotteessa.

– Pelaajana olen monipuolinen keskikenttäpelaaja, jolla hyvät puolustavat ominaisuudet sekä myös hyökkääviä ominaisuuksia. Raataja ja soturi joka antaa koko sielunsa kentällä. Odotan innolla kesää!

Myös Vihreän valmennuksessa ollaan tyytyväisiä lähialueen pelaajan liittymisestä joukkueeseen.

– Intohimoinen ja nälkäinen nuori pelaaja ja lähialueelta, niin yhtälö on enemmän kuin hyvä. Nuori mies, jonka parhaat pelit ovat edessä, pohjustaa KPV:n päävalmentaja Jarmo Korhonen tuoreinta sopimuspelaajaa.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Edellinen artikkeliHonka hankki uuden puolustajan – pelasi viime kaudella HJK:ssa
Seuraava artikkeliJuventuksen topparin ei tarvitse enää kirota Cristiano Ronaldon maaleja: ”Hän murskasi unelmani monta kertaa”