KPV-ikoni lopettaa pelaajauransa

© Kuva: Juha Tamminen

Kokkolan Pallo-Veikkojen seuraikoni Henri Myntti päättää pelaajauransa.

KPV:ssä 269 ottelua pelannut Myntti kertoo saavuttaneensa viimeisen tavoitteensa uralleen kuluneella kaudella.

– Olen tässä viimeiset vuodet pelannut KPV:n liiganousu mielessä ja pyrkinyt auttamaan sen saavuttaaksemme. Nyt kun se tapahtui, tuntui, että viimeiset palaset loksahtivat kohdalleen tämän leikin lopettamisen suhteen. Nyt olisi kaikki nähty, Myntti sanoi KPV:n verkkosivuilla.

– Tietysti toisaalta olisi ollut kunnia pelata vielä vihreässä Veikkausliigaa, mutta siihen ei apuja enää tarvinnut antaa ja olisihan yhtälö ollut itsellenikin haastava toteuttaa. Nyt otetaan happea ja nautitaan innoissaan vapaa-ajasta, oikeasta kesälomasta ja KPV:n liigapeleistä, Myntti linjasi.

Myntti pelasi urallaan KPV:n lisäksi Suomessa Jarossa, FC Hämeenlinnassa ja Tampere Unitedissa. TamU:ssa hän voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden ennen siirtoaan Saksaan ja Hansa Rostockiin.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!