Kyproksen liigan maalipörssiä johtavan Berat Sadikin tulevaisuus ratkeamassa

© Kuva: Juha Tamminen

Kyproksen liigan maalipörssiä johtavan Berat Sadikin uusi osoite on varmistumassa mahdollisesti jo hyvin pian. Kyproslainen Sport-FM ja katalaanilehti Diari Més kirjoittavat, että Sadik siirtyy jatkamaan uraansa Espanjan toisella sarjatasolla pelavaan Gimnástic de Tarragonan riveissä.

Diari Mésin mukaan sekä Sadik että toinen uusi hankinta, brassitoppari Fabián Noguera saapuvat sunnuntaina Tarragonaan allekirjoittamaan sopimuksensa. Sadikin kohdalla kyseessä on ilmeisesti ilmaissiirto, jonka hänen nykyinen seuransa Doxa Katokopias mahdollistaa sopimukseen rustattujen ehtojen mukaisesti juurikin sunnuntaihin, tammikun 20:nteen päivään saakka.

Ytimekkäämmällä nimellä Nástic tunnettu joukkue on parhaillaan Segundan sarjataulukossa vihoviimeisenä 16 sarjapisteellään. Eroa viimeisellä säilyjän paikalla olevaan Tenerifeen on kuusi pistettä.

Nástic on kärsinyt koko kauden ajan pahasta maalivajeesta. 22 ottelussa maaleja on syntynyt vain 13. Parhaat hyökkääjät Manu del Moral ja Luis Suárez ovat pystyneet vain kahteen maaliin, ja joukkueen paras maalintekijä onkin kolme maalia viimeistellyt keskikentän pohjapelaaja Fali. 32-vuotias Sadik on tehnyt 12 Kyproksen sarjan ottelussa tällä kaudella 12 maalia, ja hänestä odotetaankin ratkaisua joukkueen maalinteko-ongelmiin.

Násticin joukkuetta onkin vahvistettu ennen Sadikia ja Nogueraa tammikuun siirtoikkunassa jo viidellä muulla pelaajalla. Diari Mésin mukaan nyt huhuissa oleva kaksikko olisi seuran viimeiset kesken kauden tehtävät hankinnat.

Kyproslaisen Sport-FM:n vahvistamattoman tiedon mukaan Sadikin sopimus kattaa myös kauden 2019-2020.

Samassa sarjassa Espanjan toisella sarjatasolla pelaa myös Sporting Gijónia edustava Robin Lod. Sporting matkustaa Tarragonaan Násticin vieraaksi 21. huhtikuuta.

Sadik on pelannut Suomen A-maajoukkueessa kymmenen ottelua, joissa maaleja on syntynyt yksi.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.