Lähde: AC Milan havittelee Serie A:n sensaatiotulokasta – vaihtokaupassa kaksi pelaajaa ja iso tukku rahaa toiseen suuntaan

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

AC Milan ja Genoa ovat lyömässä lukkoon suurta diiliä, jossa kolme pelaajaa vaihtaa seuraa, kertoo Calcio Mercato.

Milan haluaa Genoan puolalaishyökkääjän Krzysztof Piątekin, joka on ollut Serie A:n sensaatiotulokas 13 sarjaosumallaan. Rossoneri ehdotti ensin lainadiiliä osto-optiolla, mutta Genoa on saamassa tahtonsa läpi 35 miljoonan euron siirtokorvauksesta ilman lainaa ja optiota.

Siirtokorvauksen lisäksi Milan on luvannut Genoalle vaihtokaupassa Alen Halilovićin ja Andrea Bertolaccin. Halilović on pääsemässä sopuun siirtonsa ehdoista, mutta ennenkin urallaan Genoaa edustanut Bertolacci on osoittautunut vaikeammaksi tapaukseksi. Bertolaccin ja Milanin sopimus päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Calcio Mercaton mukaan Piątek allekirjoittaa Milanin kanssa viiden vuoden sopimuksen, johon on kirjattu lähes kahden miljoonan euron vuosipalkka sekä erilaisia bonuksia.

Hänestä kaavaillaan korvaajaa Juventuksesta lainatulle Gonzalo Higuaínille, jonka odotetaan siirtyvän vielä tammikuun aikana Chelseaan.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!