Englannin Mestaruussarjassa pelaava Bristol City saattaa vahvistaa tammikuun siirtoikkunassa maalivahtiosastoaan, kertoo HITC. Se tietäisi lisää kilpailua suomalaistorjuja Niki Mäenpäälle, joka siirtyi seuraan viime kesänä ja nappasi ykkösvahdin paikan itselleen.

Valioliigan Brightonista Bristol Cityyn siirtynyt Mäenpää, 33, on pelannut tällä kaudella Mestaruussarjassa 20 ottelua, joissa hän on pitänyt maalinsa puhtaana yhteensä viisi kertaa.

Bristol Cityn kakkosvahti Max O’Leary on pelannut tällä kaudella neljä ottelua Mestaruussarjassa ja yhden Englannin liigacupissa.

HITC:n mukaan Bristol City on kiinnostunut hankkimaan Preston North Endin 28-vuotiaan walesilaistorjujan Chris Maxwellin, joka on jäänyt kuluvalla sesongilla toivomaansa vähemmälle peliajalle.

Siirtohuhuissa Bristoliin on viety myös Valioliigan Burnleyä edustavaa Tom Heatonia, joka pelasi sunnuntaina vasta kauden ensimmäisen ottelunsa Valioliigassa. Bristol Cityn kerrotaan tavoittelevan lainasopimuksella Heatonia, joka on esiintynyt kolmesti Englannin A-maajoukkueessa.