Ranskan suurseura Paris Saint-Germain tavoittelee Napolin keskikenttäpelaajaa Allania kyseenalaisin keinoin, kertoo La Gazzetta dello Sport.

PSG kuuluu qatarilaisten omistajiensa ansiosta maailman rikkaimpiin seuroihin. Euroopan jalkapalloliiton Uefan taloudelliset säännöt (FFP) estävät kuitenkin pariisilaisia mälläämästä rahaansa mielin määrin.

Paris Saint-Germain on toistaiseksi selvinnyt sääntörikkomuksista vähin seuraamuksin. Pahimmillaan PSG voitaisiin kuitenkin esimerkiksi sulkea ulos Mestarien liigasta, mikä olisi iso kolhu seuralle.

PSG tarvitsee kipeästi vahvistusta keskikentälleen, mutta se tietää, ettei se voi Uefan valvovan silmän alla käyttää mitä tahansa summaa uuteen pelaajaan.

Gazzettan mukaan PSG on valmis tarjoamaan Napolin Allanille triplapalkkaa, mutta italialaisseura on arvioinut brasilialaisen arvoksi noin 70 miljoonaa euroa.

Lehti kertoo, että suuren korvauksen maksamisen sijaan PSG:n qatarilaisomistajat tai toisin sanoen joku heidän yhtiöistään solmii Napolin kanssa monen vuoden sponsorisopimuksen, jonka arvo on yli 50 miljoonaa euroa. Näin Allanista maksettavaa siirtokorvausta ei kirjata kokonaisuudessaan PSG:n kirjanpitoon, vaikka rahat tulevat käytännössä samasta lähteestä kuin muissakin PSG:n pelaajahankinnoissa.