Lehtiväite: Tottenham-puolustaja pidätettiin vain tunteja ennen Man United -peliä

© Kuva: Getty Images

Kun Tottenham isännöi viime sunnuntaina Manchester Unitedia (United voitti 1-0), ei joukkueen kokoonpanossa nähty laitapuolustaja Serge Aurieria. Norsunluurannikkolainen oli joulukuussa sivussa muutamista otteluista pohjevamman vuoksi, mutta oli jo toipunut pelikuntoon 4.1. pelattuun FA Cupin Tranmere-otteluun. United-ottelusta puuttuminen selittyneekin toisella tavalla, ja Daily Mailin mukaan tapaukseen liittyy myös dramatiikkaa.

Lehden mukaan poliisi pidätti Aurierin vain muutamia tunteja ennen Unitedin saapumista Wembleylle Tottenhamin vieraaksi. Pidätyksen syynä oli epäily perheriidasta miehen naisystävän kanssa sunnuntain vastaisena yönä. Aurierilla ja tämän naisystävällä on viiden kuukauden ikäinen tyttövauva.

26-vuotias Aurier itse kiisti jyrkästi epäillyn pahoinpitelyn. Hänet vapautettiin sittemmin ilman syytteen nostamista.

– Olemme tietoisia Serge Aurieria viikonloppuna kohdanneesta tapauksesta. Pelaaja vapautettiin ilman syytteitä, Tottenhamin edustaja vahvisti Daily Mailille.

Vielä ei ole tietoa siitä, aikooko Tottenham langettaa Aurierille jonkin seuran sisäisen rangaistuksen.

Vaikka pahoinpitelyepäily onkin tämänhetkisillä tiedoilla hälvennyt, on Aurierilla ollut vaikeuksia lainvalvojien kanssa aiemminkin. Häntä ei päästetty Englantiin vuonna 2016 pelattuun PSG-Arsenal -otteluun miehen käytyä aiemmin Ranskassa poliisin kimppuun.

Aurier siirtyi Tottenhamiin PSG:stä kesällä 2017.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.