Manchester City voitti torstaina Liverpoolin Valioliigassa 2-1. Ottelu pelattiin Etihad Stadiumilla.

Joukkueiden aiempaa kohtaamista tällä kaudella luonnehdittiin ”verkkaiseksi”, mutta torstai-illan ottelusta ei vauhtia puuttunut.

Vajaan 20 minuutin kohdalla City oli sössiä pallon omaan verkkoonsa. Liverpoolin Mohamed Salah pelasi hyökkäyspartnerinsa Sadio Manén maalintekoon, mutta senegalilaisen laukaus osui tolppaan. City-toppari John Stones latasi pelivälineen suoraan kohti maalivahti Ederson Moraesia, josta pallo oli kimmota kotijoukkueen omaan maaliin. Stones ehti kuitenkin maaliviivalle pelastamaan isännät nöyryytykseltä.

Soccer AM

@SoccerAM

Soccer AM

@SoccerAM
Trying to work out how Liverpool didn't score that:
That Liverpool chance was like something straight out of FIFA 🤯

Cityllä oli hetkeä myöhemmin mahdollisuus iskeä toisessa päädyssä. Raheem Sterling petasi mainion paikan David Silvalle, mutta espanjalaistaituri epäröi hieman ja epäonnistui oikean jalan laukauksessaan.

Ottelua oli takana 40 minuuttia, kun City onnistui maalinteossa. Bernardo Silvan keskitys löysi rangaistusalueelta Sergio Agüeron, joka otti pallon mukaansa ja latasi sen voimalla etuyläkulmaan.

Sky Sports Statto

@SkySportsStatto
⚽️ Sergio Aguero extends his record of scoring in all of his home PL apps against Liverpool to 7 games (1 goal in each)

Only Andy Cole (11) and Thierry Henry (8) have now scored more PL goals against Liverpool

Premier League

@premierleague
Fine margins.

Liverpool hit the post and are 1.12cm away from going in front before Sergio Aguero strikes at the other end

#MCILIV

Liverpool tuli tasoihin reilun tunnin kohdalla. Trent-Alexander Arnoldin pitkä syöttö kantoi komeasti rangaistusalueelle. Syöttöä oli vastaanottamassa Andrew Robertson, joka jatkoi pallon ensikosketuksellaan maalin edustalle Roberto Firminolle. Brasilialaishyökkääjällä oli helppo työ laittaa peliväline verkkoon.

Tasoituksesta ehti kulua vajaat kymmenen minuuttia, kun isännät siirtyivät toistamiseen johtoon. Sterling tikkasi vauhtiin Liverpoolin puoliskolla ja levitti vasemmalla laidalle Leroy Sanélle. Saksalaislaituri asetteli pallon vasemmalle jalalleen ja laukoi tarkasti takatolpan kautta sisään.

OptaJoe

@OptaJoe
26 - Leroy Sané has been directly involved in 26 goals (9 goals and 17 assists) in 25 league games at the Etihad Stadium since the beginning of last season. Sensation. #MCILIV

Torstain tappio oli Liverpoolille ensimmäinen tämän kauden Valioliigassa. Se johtaa kuitenkin sarjaa neljän pisteen erolla Manchester Cityyn.