FF Jaro tiedottaa kotisivuillaan solmineensa yksivuotisen pelaajasopimuksen 34-vuotiaan Walter Mooren kanssa. Guyanan A-maajoukkueessa vuosina 2004-2018 peräti 74 ottelua pelannut laitapuolustaja palaa näin tuttuun ympäristöön yhden AC Oulussa vietetyn kauden jälkeen.

Suomeen Moore saapui vuonna 2015 Jaron pelatessa vielä Veikkausliigassa. Hän jatkoi Jaron riveissä myös kausilla 2016 ja 2017 sarjaporrasta alempana, ja palaa nyt vuoden tauon jälkeen takaisin.

Moore on jo aloittanut talven aikana työt myös Jaron B-juniorien valmentajana. Hän myös suoritttaa UEFA:n B-lisenssiin oikeuttavaa valmennuskoulutusta.

– On hienoa palata Pietarsaareen yhden Oulussa vietetyn vuoden jälkeen. Minulla on perhe täällä, ja Jaro on ollut kotini siitä saakka, kun saavuin Pietarsaareen. Täytän tänä vuonna 35 vuotta ja peliurani loppu häämöttää, Moore kertoo Jaron tiedotteessa.

– Jalkapallo on antanut minulle paljon ja rakastan tätä lajia, joten valmennusura pelaamisen jälkeen on jo pidempään ollut mielessä.

[readmore from=Jaro]

Moore nähtiin Guyanan maajoukkueessa viimeksi marraskuussa Concacafin Nations Leaguen ottelussa. Suomen Ykkösessä hän on pelannut kaikkiaan 73 ottelua, joissa maaleja on syntynyt kolme.

– Wallylla on valtavasti annettavaa meidän nuorille pelaajille ja koko seuraorganisaatiolle. Hän tuo joukkueeseen valtavasti kokemusta pitkältä uraltaan ja on näin mukana viemässä meidän koko seuraamme eteenpäin, Jaron valmentaja Niklas Käcko myhäilee.