Marianne Miettinen kertoi Ylelle epämiellyttävästä kirjekuoresta – ”Sain paketillisen p*skaa”

© Kuva:

Palloliiton huippujalkapallopäällikkönä työskentelevä Marianne Miettinen kertoi Ylen Urheiluhullut-ohjelmassa ulostetta sisältäneestä kirjekuoresta, joka hänelle lähetettiin ennen U20-tyttöjen MM-kisoja vuonna 2014.

Miettinen kertoi tapauksesta ensimmäistä kertaa julkisesti. Kirje oli saapunut toimistolle muutama päivä sen jälkeen, kun maajoukkue oli tiedottanut kisoihin valituista pelaajista.

– 2014 juuri ennen lähtöä U20-MM-kisoihin joukkue julkaistiin, ja pari päivää sen jälkeen oli lähtenyt ruskea kirjekuori meidän toimistolle. Muutama päivä ennen kokoontumista maajoukkueen manageri soitti minulle ja sanoi, että täällä on kirje sulle, tuonko kokoontumiseen vai avaanko tässä, kertoi Miettinen.

– Hän huusi puhelimeen – anteeksi kirosanani – että hyi helvetti, täällä on paskaa.

– Sain paketillisen paskaa. Joku oli sitä mieltä, että paskat pelaajavalinnat. Siinä hetkessä siitä tuli kyllä tosi paha olo.

Miettisen mukaan asioista saa olla eri mieltä, mutta haiseva kirjekuori meni selkeästi liian pitkälle.

– Mulla pitää aina olla perusteet valinnoille tai siihen, miten me pelataan, mutta koin, että se meni mun identiteettiin. Se meni siinä vaiheessa henkilökohtaisuuksiin, eikä vaan siihen mun työhön.